WAAR JE WILT LOGEREN IN VALENCIA

Valencia, de sinaasappelstad van Spanje, is sinds een aantal jaar een populaire bestemming voor vele vakantiegangers. Met een kleine 2,5 uur vliegreis vanuit Nederland is Valencia een perfecte bestemming voor een citytrip maar ook top voor een strandvakantie door de ligging aan de Middellandse Zee.

Valencia – de stad waar meer dan 300 dagen per jaar de zon schijnt – is een schitterende stad dat divers is en waar een relaxte sfeer hangt. Met haar authentieke centrum, een gastronomie om van te smullen, bruisende en hippe wijken, prachtige stranden en een mooi groen Turia park maakt dat deze stad een favoriet is.

Heb jij Valencia op de planning staan om te bezoeken maar nog geen locatie geboekt voor verblijf?

Door de hoeveelheid aan aanbod die je vindt op internet kan het lastig zijn om daarin een keuze te maken. Om je te helpen hebben wij een selectie gemaakt van verschillende overnachtingsplekken, van hotels tot aan Bed & Breakfast locaties. Welke plek je ook kiest, gegarandeerd dat jij gaat genieten van een welverdiende nachtrust op een van onze geselecteerde locaties!

BED & BREAKFAST

L’Esplai Valencia | Centrum Valencia

Kom je met je partner, zus, vriend of vriendin, of juist met je gezin naar de stad Valencia dan is L’Esplai Valencia een aanrader.
Bed & Breakfast l’Esplai ligt vlakbij de kathedraal: het is een ideale locatie voor wanneer je de vele monumenten van de stad wilt bezoeken. L’Esplai heeft veel winnende awards onder ander voor de beste ‘klein’ Bed & Breakfast en ook op gebied van romantisch scoren ze hoog. De kamers zijn licht, comfortabel en mooi ingericht, daarnaast zijn de kamers soundproof zodat er in alle rust geslapen kan worden. Ook heeft L’Esplai een appartement met een capaciteit voor vier personen en is het van alle gemakken voorzien. Het appartement ligt op de 4e etage maar gelukkig is er een lift dus geen gesjouw, de trappen op, met de koffers!

Bekijk L’Espai Valencia voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Calle Luis Vives 5 | Valencia

City Garden | Ruzafa Valencia

Tot in detail ervaar je in City Garden rust: met een ruim terras, een mediterraans ontbijt en de comfortabele bedden wordt er ontspanning gecreëerd. De kamers hebben een eigen badkamer, zijn voorzien van airco en hebben enkele kamers uitzicht op de tuin. City Garden is gevestigd in de hippe wijk Ruzafa vlakbij Mercado Ruzafa en is het centrum op loopafstand te bereiken.

Bekijk City Garden voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid en prijzen.

City Garden Carrer del General Prim 1 | Valencia

Banana Beach | Patacona Valencia

Aan het prachtige strand deel Patacona Valencia is Banana Beach gelegen: een hippe plek met tevens een restaurant en een koffiebar met zoveel lekkers! Banana beach is hip, met moderne appartementen die verzorgd zijn ingericht met gebruik van natuurlijke materialen. Alle accommodaties zijn voorzien van een zit – en/ of eethoek, comfortabele bedden en airco. Personeel van Banana beach zijn zeer gastvrij en zorgen voor een heerlijk ontbijt die je op het terras kunt nuttigen!

Bezoek Banana Beach voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Banana Beach Avenida Mare Nostrum 2 | Valencia

APPARTEMENTEN

Groepen | Gezinnen

Palau de Palomar | Historisch centrum Valencia

Ervaar de luxe van Palau de Palomar in het hart van de stad: ideaal voor grote groepen met een maximale capaciteit van 7 personen. Dichtbij Mercado Central, de centrale markthal, waar je vers en lokale producten kunt kopen. Palau de Palomar is gehuisvest in een historisch paleis uit de 18e eeuw, met smaak en comfort gerenoveerd. De appartementen zijn ruim en stijlvol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.

Bezoek Palau de Palomar voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Palau de Palomar Carrer de Santa Teresa 21 | Valencia

Valenciaflats| Historisch centrum | Stad van Kunst en Wetenschap
Wanneer je met een groep reist heeft Valenciaflats zeer goed aanbod aan accommodaties. Ze beschikken over 2 appartementen die geschikt zijn voor grotere groepen met een capaciteit tot max 6 personen. Met een complete uitrusting in de appartementen zorgt Valenciaflats voor een comfortabel verblijf. De ligging van de appartementen zijn perfect: Valenciaflats Mercado Central is gelegen vlakbij de centrale markthal en Valenciaflats Ciudad de las Ciencias ligt in de buurt van de Stad van Kunst en Wetenschap – de highlight van de stad – een ontwerp van Santiago Calatrava.

Bezoek Valenciaflats Ciudad de las Artes y Sciencias en bekijk Valenciaflats Mercado Central voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Valenciaflats Mercado Central Placa del Doctor Collado | Valencia
Valenciaflats Ciudad de las Ciencias Avenida Instituto Obrero 20 | Valencia

El Nuevo Puerto | El Cabanyal Valencia

In de wijk El Cabanyal – een van de meest typische en kleurrijkste buurten van de stad – is El Nuevo Puerto gevestigd. De wijk El Cabanyal is in 2020 door The Guardian uitgeroepen tot een van de coolste wijken van Europa. Op een steenworp afstand van de Middellandse zee heeft El Nuevo Puerto een plek gecreeërd waar je tot rust kunt komen en tevens kunt genieten van het echte Spaanse leven. El Nuevo Puerto Valencia is een onderdeel van The New Port met huizen op de Amsterdamse Zuidas en in Rotterdam, een initiatief van Nederlandse ondernemer Ruben Zwieten. De missie is om met deze huizen rust en reflectie te bieden in het drukke dagelijkse leven. Het pand in Valencia biedt vier zelfstandige appartementen voor gezinnen, groepen of individuele reizigers. De ruimtes zijn elegant ingericht en van alle luxe voorzien waardoor er een thuisgevoel wordt gecreëerd. Voel je thuis in de wijk El Cabanyal bij El Nuevo Puerto!

Bezoek de website – ook in Nederlands beschikbaar – van El Nuevo Puerto voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid en prijzen.

El Nuevo Puerto Calle del Rosario 82 | Valencia
www.elnuevopuerto.org

Old Fisherman’s House | Strand Malvarrosa Valencia

Met een zeebries in de haren verblijf je in Old Fisherman’s House op z’n best; gevestigd in een gerenoveerd oud vissershuis met nog al zijn charmes en historie. De appartementen zijn luxe en met behoud van oude tegels en de houten balken onwijs sfeervol. Ze zijn voorzien van alle gemakken, ruim, goed geïsoleerd en ontbreekt de airco niet – handig voor de warme zomerdagen! Geniet met een drankje op het heerlijke terras van Old Fisherman’s House, dit inclusief uitzicht op zee! De capaciteit van het appartement is voor 8 personen maar kan uitgebreidt worden tot 10 personen.

Bezoek Old Fisherman’s House voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Old Fisherman’s House De exacte locatie na boeking | Valencia

BOUTIQUE – HOTELS

Petit Palace Ruzafa | Ruzafa Valencia

Ervaar de eclectische en coole wijk Ruzafa door te logeren bij Petit Palace Ruzafa: het hotel beschikt over comfortabele kamers – licht en ruim – tot maximaal 5 personen. Ontdek de wijk Ruzafa op de fiets die Petit Palace Ruzafa ter beschikking stelt voor de gasten, of maak een fietsrit naar het strand via het prachtige Turia park! Maar eerst ontbijten – dit kan bij Petit Palace Ruzafa waar elke ochtend een vers ontbijtbuffet klaar staat en een heerlijk bakje koffie.

Bezienswaardigheden in de buurt: Plaza de Toros, Mercado de Ruzafa, Estación del Norte.

Bezoek Petit Palace Ruzafa voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Petit Palace Ruzafa Calle de Sueca 14 | Valencia

One Shot Mercat 09 | Historisch centrum Valencia

In een volledig gerenoveerd pand in het historisch centrum van Valencia is 4-sterren boutique hotel One Shot Mercat 09 gevestigd. Het gezellige hotel bestaat uit een avant-garde-design, met een samensmelting van verschillende materialen, goede verlichting en inrichting. Er zijn 4 verschillende type kamers: de kamers en suites zijn ruim, modern en elegant ingericht met comfortabele bedden. Geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt met een gezond aanbod aan vers lokale producten.

Wil je in de avond in de buurt lekkere tapas gaan eten. Bekijk dan: Beste Tapas Valencia.

Bezoek One Shot Mercat 09 voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

One Shot Mercat 09 Calle Música Vicente Peydró 9 | Valencia

DWO Hotel | Ayora Valencia
De in 2005 geopende DWO hotel is gevestigd in een 19e eeuws oud meelfabriek wat is gerenoveerd tot een plek waar hotelgasten rust en ontspanning vinden! Het hotel ligt aan een van de hoofdstraten van de stad ‘Avenida del Puerto’ wat een goede verbinding heeft met de haven, het strand en het stadscentrum: een zeer handige locatie voor wanneer je met de auto komt, je kunt gebruik maken van ’private parking’ van het hotel.

Met in totaal 126 ruime en comfortabele kamers, verdeeld over drie verdiepingen, wordt het hotel omringt door tuinen en een binnenplaats: een heerlijke plek om te genieten van je ontbijt of haal bij de bar een zomers cocktail en een lokale tapas om de dag af te sluiten in de tuin. Verken de stad Valencia op de fiets: DWO hotel heeft fietsen ter beschikking voor de gasten!

Bezoek Hotel DWO Valencia voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Hotel DWO Valencia Avenida del Puerto 129 | Valencia

HOSTELS

Privé – en gedeelde kamers

River Hostel Valencia | Historisch centrum Valencia
Gelegen aan de rand van het Turia park, op slechts enkele minuten lopen van de kathedraal ligt River Hostel Valencia: een schoon en comfortabel hostel met zowel gedeelde kamers als privé kamers. De kamers zijn ruim en beschikken over airco, een merendeel van de kamers hebben een balkon met mooi uitzicht. De gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken zijn gratis te gebruiken. Voor ontbijt kun je terecht bij het café van het hostel en zijn er fietsen beschikbaar om de stad op de fiets te verkennen!

Bekijk River Hostel Valencia voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

River Hostel Valencia Plaza del Temple 6 | Valencia

Cantagua Hostel | Quatre Carreres Valencia
De gunstige ligging en de comfortabele kamers zorgt voor een aangenaam verblijf bij Cantagua Hostel. Het is een plek voor reizigers die op zoek zijn naar een warme en gastvrije thuis: dit is een plek voor ontmoetingen en gezelligheid met medereizigers! Cantaque Hostel beschikt over gedeelde kamers en een privé kamer: alle kamers zijn voorzien van een badkamer, beschikken over handdoeken en lakens en zeer handig voor warme dagen: een airco!

Bekijk Cantague Hostel voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Cantague hostel Calle de Vicent Lleo 28 | Valencia